Konsultointi

Tukenasi konsultoinnissa

Eri toimialoihin ja yritysmuotoihin ulottuva kokemuksemme yritystoiminnasta tarjoaa asiakkaidemme käyttöön myös erilaisia projektiluonteisia konsultointipalveluita.
 
Haluamme olla mukana asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisessä ja tuomme mielellämme oman ammattiosaamisemme asiakkaidemme käyttöön, niin projektiluontoisesti kuin pidemmän yhteistyön merkeissä.

Konsultointipalvelut

Tilinpäätös

Tarjoamme myös tilinpäätöspalveluita konsultointipalveluna. Laadukkaasti sekä huolellisesti laaditut tilinpäätökset ja tunnusluvut kertovat yritystoiminnasta paljon laajemmin, kun vain menneen tilikauden osalta. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien tilinpäätöstöiden lisäksi aiheeseen liittyvää ohjeistusta ja neuvontaa.

Yrityksen perustaminen

Saatuasi oman liikeidean, on hyvä vaihtoehto ottaa taloushallinnon ammattilainen mukaan jo varhaisessa vaiheessa tukemaan toimintojasi. Me autamme sinua valitsemaan liiketoimintaasi soveltuvan yhtiömuodon sekä autamme perustamisilmoituksen laatimisessa. Voimme tarvittaessa olla myös auttamassa sinua liiketoimintasuunnitelmasi, starttirahan, vakuutuksien sekä erilaisten lupa- ja ilmoitusasioiden kanssa.

Me haluamme auttaa ja olla tukenasi alusta saakka taloushallinnon ammattilaisena, joka kasvaa sinun mukanasi, sekä auttaa alkuun välttäen aloittavien yrittäjien tyypillisimmät virheet. Palvelumme ovat räätälöitävissä yrityksesi kasvun ja tarpeiden mukaisesti.

Teemme monenlaisia konsultointipalveluita taloushallinnon- ja rakennusalan parissa. Tuomme mielellämme osaamistamme asiakkaidemme erilaisiin projekteihin, joten otathan yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia tai kaipaat muuten vain apujoukkoja yrityksesi toiminnoissa.

Kysy lisää palveluistamme