Me Controllerit

Me AVJ Controllerit olemme vuonna 2016 perustettu taloushallinnon moniosaajista koostuva palveluyritys.

Haluamme olla laajoja tukipalveluita tarjoava yritys, jota ei mielletä tilitoimistoksi tai kirjanpitäjäksi, vaan kokonaisvaltaisempia Controller-palveluita tarjoavaksi moniosaajaksi.
 
Laaja ammattitaitomme mahdollistaa eri aloilla toimivien yritysten tarpeet täyttävien palveluiden tarjoamisen, rakennusalan palveluiden ollessa meille ehdotonta erikoisosaamista.
AJV Controllerit
Vahvuutemme on kahden taloushallinnon ammattilaisen toisiaan täydentävä moniosaaminen. Kokemuksemme on muodostunut eri kokoisista ja eri aloilla toimivista yrityksistä ja heidän työtään helpottavista ja tukevista palveluista.
 
Mielestämme jokaisella yrittäjällä on oikeus saada ammattitaitosta, tehokasta, tuottavaa sekä asiakaslähtöistä taloushallinnon osaamista.

Tuloksellisuus

Pitkäjänteinen ja huolellinen suunnittelu taloushallinnossa johtavat parhaaseen tulokseen.

Haluamme olla apuna suunnitelmassa yrityksesi tulevaisuutta. Teemme aina asiakkaalle räätälöidyn palvelukokonaisuuden.

Asiakaslähtöisyys

Henkilökohtainen, helposti saatavissa oleva palvelu sekä säännölliset tapaamiset asiakkaidemme kanssa ovat meille tärkeitä.

Neuvomme asiakkaitamme mielellämme myös puhelimitse. Jokainen asiakkaamme on yhtä tärkeä.

Kehittyminen

Haluamme olla sähköisen taloushallinnon ja alan edelläkävijänä.

Kehitämme sisäistä toimintaamme jatkuvasti.

Joustavuus

Yrityksen tarpeet voivat muuttua nopeasti, joten palvelut päivitetään aina vastaamaan juuri oikeanlaisia tarpeita.

Vastuullisuus

Olemme vastuussa työstämme, joten hoidamme sen huolellisesti ja ammattitaidolla.

Janita Hytönen

Janita Hytönen

Controlleri, oikeustradenomi

Kirjanpito & tilinpäätös, Kausiveroilmoitukset, Palkkahallinto, Rakennusalan ilmoitusvelvollisuus, Yrityksen perustaminen & yritysneuvonta, Budjetointi.
Janitalla on työkokemusta taloushallinnon alalta viisi vuotta. Janita tuo meille nuorekkuutta, ajantasaista tietoa, tavoitteellisuutta sekä spontaanisuutta. Janitan vahvin osaaminen on rakennusalan taloushallinto.
Asta Poikkeus

Asta Poikkeus

Controlleri, MHT- Talouspäällikkö
Kirjanpito & tilinpäätös, Kausiveroilmoitukset, Palkkahallinto, Eri yritysmuodot, järjestöt, niiden perustaminen & yritysneuvonta, Rakennusalan ilmoitusvelvollisuus Kassavirrat, talousseuranta & budjetointi.
Asta on työskennellyt erilaisten yritysten ja järjestöjen controllerina, talouspäällikkönä ja kirjanpitäjä jo yli 40 vuoden ajan. Asta tuo meille kokemuksen lisäksi asiantuntemusta ja rohkeutta sekä luo kannustavaa ilmapiiriä.
Satu Hiltunen

Satu Hiltunen

Talousassistentti, Filosofian maisteri
Kirjanpito & tilinpäätös, Laskutus, Veroilmoitukset, Sihteerityöt, Palkkahallinto.
Satu on työskennellyt taloushallinnon parissa useamman vuoden. Monialaisen työkokemuksen myötä Satu tuo meille erilaisia näkemyksiä, kielitaitoa ja IT-osaamista. Vahvimmillaan Satu on yhdistysten ja järjestöjen parissa.