Palkanlaskenta

Ulkoista henkilöstöhallintosi

Tarjoamme erilaisia henkilöstö- ja palkkahallinnon palveluita asiakkaillemme. Vuoden vaihteessa 2019 käyttöön tuleva tulorekisteri muuttaa palkkahallinnon prosesseja entisestään haastavammaksi toteuttaa ilman nykyaikaisia työvälineitä.
 
Käytössämme olevat palkanlaskennan ohjelmistot mahdollistavat tulorekisteritietojen vaivattoman lähetyksen palkanlaskennan yhteydessä, ilman ylimääräisiä viranomaisilmoituksia.
palkanlaskenta - henkilöstöhallinto

Palkanlaskentapalvelut

Palkanlaskentapalvelut räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan tarpeita, sillä niiden luonne vaihtelee asiakkaidemme toimialasta, yritysmuodosta ja toiminnan luonteesta riippuen.
 
Kauttamme on saatavilla myös työajanseurantajärjestelmä, mikäli sellaista ei entuudestaan ole käytössä. Me voimme myös asiakkaidemme niin halutessaan noutaa maksuperusteet palkanlaskentaa varten asiakkaan omasta työajanseurantajärjestelmästä.

Palkanlaskentapalvelut luotettavasti

Meidän avullamme voit ulkoistaa pelkän palkanlaskennan ammattilaisten käsiin, jotka tuntevat työlainsäädännön ja työehtosopimukset. Suosittelemme kuitenkin myös taloushallinnon ulkoistamisen palvelupakettejamme, jotta palkkatapahtumat siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon, maksatukseen ja henkilöstökulut ovat reaaliaikaisesti nähtävilläsi.
 
Palkanlaskentapalveluihimme kuuluvat myös erilaisten henkilöstöhallintoon liittyvien asiakirjojen laatiminen. Autamme asiakkaitamme esimerkiksi työsopimusten- ja todistusten sekä tarvittaessa varoitusten laatimisessa sekä muissa henkilökuntaa koskevissa tiedotteissa.