Palvelut

Palvelupakettimme koostuvat kirjanpidosta ja konsultointipalveluista aina täysin ulkoistettuun talous- ja palkkahallintoon.

Osaava tilitoimisto apunasi

Osaava tilitoimisto on menestyksen avain.
 
Taloushallinnon voi nähdä pakollisena yrityksen kuluna tai sen tarjoamat työkalut voi valjastaa uuden kasvun ja paremman tuoton tavoitteluun.
 
Käyttämällä asiantuntijaa säästät omia resurssejasi ja voit kohdentaa omat erityisosaamisesi yrityksellesi tuottavaan työhön ja sallia itsellesi helpon ja mukavan työympäristön ilman ylimääräistä stressiä.
Palvelut - sähköinen kirjanpito - Controllerit
Asiakkaamme toimivat monilla eri toimialoilla ja kaikki palvelumme ovat räätälöitävissä juuri teidän tarpeiden ja toivomusten mukaisiksi. Yksityiskohtaisiin palvelukuvauksiin pääset alla olevien pikakuvakkeiden kautta.
Kirjanpitopalvelumme toteutetaan aina vastuullisesti, noudattaen kirjanpito- ja verolakeja. Kirjanpitopalvelumme sisältävät kuukausittaiset raportoinnit johdolle, vero- ja viranomaisilmoitukset sekä tilinpäätöksen.
 

Palkanlaskentapalvelut räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan tarpeita, sillä niiden luonne vaihtelee asiakkaidemme toimialasta, yritysmuodosta ja toiminnan luonteesta riippuen.

Lue lisää

Eri toimialoihin ja yritysmuotoihin ulottuva kokemuksemme yritystoiminnasta tarjoaa asiakkaidemme käyttöön myös erilaisia projektiluonteisia konsultointipalveluita.

Lue lisää

Tapaamme mielellämme henkilökohtaisesti uudet asiakkaamme ja suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tämän liiketoiminnan mukaisen, tuottavan palvelupaketin kokonaisuuden.

Lue lisää

Nykyaikaisimmat

Taloushallinnon työvälineet

Meidän kautta saat yrityksesi käyttöön parhaat ja nykyaikaisimmat taloushallinnon työvälineet.

Käytämme Netvisorin, Finagon sekä eTaskun ohjelmistoja maksimoidaksemme asiakkaidemme tuottavuuden.

Käyttämämme sopimuskone mahdollistaa myös erilaisten, lainmukaisten asiakirjojen luomisen esimerkiksi henkilöstöhallintoon liittyen. Kerromme mielellämme käyttämistämme ohjelmistoista lisää.